FacebookLinkedIn

Dit is Siloah

Mensen met een beperking de zorg verlenen die ze vragen. Gefundeerd op Gods Woord, praktisch ingevuld met inhoudelijke deskundigheid en oprechte betrokkenheid.

Wie zijn wij

Werken bij Siloah is betekenisvol werk. We verlenen zorg vanuit ons hart. Vanuit een christelijke identiteit bieden we mensen met een beperking de zorg die ze verdienen. De dagelijkse ontmoetingen met cliënten maken ons werk uitdagend. De cliëntvraag staat bij ons centraal. Door te investeren in de ander en te durven geven, zorgen we dagelijks voor perspectief. Samen met 700 collega's op bijna 30 locaties. Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn wij

Werken bij Siloah is betekenisvol werk. We verlenen zorg vanuit ons hart. Vanuit een christelijke identiteit bieden we mensen met een beperking de zorg die ze verdienen. De dagelijkse ontmoetingen met cliënten maken ons werk uitdagend. De cliëntvraag staat bij ons centraal. Door te investeren in de ander en te durven geven, zorgen we dagelijks voor perspectief. Samen met 700 collega's op bijna 30 locaties. Word jij onze nieuwe collega?

"Er is hier een fijne en open sfeer.

We werken hard, maar er is altijd tijd

voor een geintje!"


"Er is hier een fijne en open sfeer. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een geintje!"

Cultuur


Cultuur

Samen dienen
Gods Woord is de basis voor ons werk en de norm én bron  voor ons handelen. We praten me elkaar over geloof, zingen samen en lezen uit de Bijbel. 

Samen presteren
Als jij je goed voelt, kun je beter presteren. We hebben oog voor jou en kijken wat je nodig hebt. 

Samen organiseren
We zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers zelf tot een goede aanpak en realisatie van projecten kunnen komen. Van roosters opstellen tot beleidsmatige / zorggerelateerde projecten. Je realiseert ze samen. 


Samen lachen
We werken hard, maar maken ook graag plezier. Van die flauwe grap tot een gezellig teamuitje. We hebben het leuk met elkaar en zorgen voor een fijne sfeer. 

Samen delen

De unieke verhalen van de werkvloer geven energie en die delen we dus ook graag met elkaar. We zijn trots en dank-baar dat een ieder van ons zijn persoonlijkheid en talent mag inzetten voor de ander. 

Identiteit

Identiteit

Doorleefd dienen
Zorgen. Dat is bij ons veel meer dan werk. Het is een deel van ons leven. Wij willen uitstekende zorg leveren. Omdat het leven bijzonder kostbaar is.

Elkaar dienen en elkaar wijzen op de genade van God. Onze zorg, ons spreken en onze voorzieningen ademen
de sfeer waarin we God willen dienen. 

Onze roeping is om onze naaste te dienen. Vanuit oprechte aandacht voor onze cliënten, zoeken we voortdurend naar het beste. En we stimuleren hen om waar dat kan, zelf ook dienstbaar te zijn. 

Doorleefd delen
Wij nemen de tijd om echte aandacht te geven. We willen elkaar kennen, en onszelf laten kennen. Zo delen we veel meer dan een werkplek. Wij delen ons leven.

Doorleefd dienen en delen. Dat kunnen we alleen, als we eerst zelf ontvangen. Dat vraagt een leven uit de Heere Jezus, die onder ons leefde en Zijn leven gaf. Alleen in Hem kunnen we vruchtbaar leven. Alleen van Hem
kunnen we leren ons leven te delen met anderen.